hvid Gucci Jackie taske

Sex and the City vender tilbage med en efterfølger: Hvilke nye tasker vil Carrie have?

Den klassiske serie ‘Sex and the City’ debuterede i 1998 og skabte en sensation med sine dristige plots og avantgarde mode. De trendsættende kulturelle og modeelementer fra showet er stadig aktuelle i dag. I 2021 kom efterfølgerserien ‘And Just Like That’, hvilket bragte historierne om de fire New York-kvinder tilbage i rampelyset.

Efterfølgeren har nu kørt i to sæsoner, og for nylig begyndte optagelserne til den tredje sæson. Det er blevet rapporteret, at der vil være ændringer i skuespillerbesætningen, da Cynthia Nixons karakter Miranda’s ven Nya Wallace og ekskæresten Che Diaz ikke vender tilbage til serien.

Alligevel vil publikums opmærksomhed sandsynligvis stadig være fokuseret på showets modeelementer. I sidste uge blev Sarah Jessica Parker set på settet iført kostume, hvor hun udstrålede Carrie Bradshaws karakteristiske charme. Hun var iført en lagdelt babylyserød kort nederdel kombineret med en Tiffany-blå skjorte og matchende sko, hvilket gav et frisk og elegant look.

hvid Gucci Jackie taske

Den mest iøjnefaldende detalje var hendes taske, en hvid Gucci Jackie taske udsmykket med klare og farverige ædelstene fra Sabato De Sarnos første Gucci Ancora-kollektion. Denne taske koster 14.000 dollars, men for Carrie Bradshaw er det ingenting.

I de tidligere sæsoner har Carrie vist en række imponerende tasker, fra den usædvanligt formede fugletaske til den ikoniske Fendi Baguette taske, som mange kvinder drømmer om. Med Gucci Jackie taskens fremkomst i første scene af denne sæson, betyder det mon, at Carries taskekollektion bliver endnu mere omfattende? Lad os vente og se!

Samtidig tør vi forudsige, at vi vil se flere luksustasker i denne sæson, måske endda nogle med usædvanlige og misundelsesværdige designs. Hvilke mærker af tasker ser du mest frem til at se i serien?

Skriv en kommentar

Indkøbskurv