Fortrolighedspolitik

forsikringsdækning
Denne politik regulerer, hvordan stilfuldtaske.com indsamler, modtager og behandler personoplysninger om dig, når du foretager køb på stilfuldtaske.com, herunder oplysninger relateret til de produkter eller tjenester, du har anmodet om på stilfuldtaske.com. Personlige oplysninger er oplysninger om dig, der er personligt identificerbare, såsom dit navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnummer, og som ikke på anden måde er offentligt tilgængelige.

privatliv
For at give dig tjenester og webstedet, herunder at give dig mulighed for at bestille og modtage produkter via vores websted, administrere din konto, give dig mulighed for at bruge vores forsendelsesportal og betale dig for de varer, du sælger, og forbedre din oplevelse. optimere, vi skal gøre dette, vi bruger de oplysninger, vi indsamler, på forskellige måder.
Rul venligst ned for de detaljerede formål, som vi indsamler dine oplysninger til, og hvilke specifikke oplysninger der indsamles:
For at registrere og administrere din konto på vores hjemmeside, kan vi indsamle dit navn, e-mailadresse, adgangskode og andre yderligere detaljer, som du vælger at tilføje til din konto, såsom telefonnummer, adresser og køn.
For at opfylde ordrer, du afgiver via vores hjemmeside, indsamler vi dit navn, adresser, telefonnummer og ordredetaljer såsom B. de produkter, du har købt, størrelse og pris.
For at opkræve betaling fra dig indsamler vi dine betalingsoplysninger, herunder kredit-/betalingskortnummer, kortholders navn og CCV; vi gemmer det ikke og videregiver det kun til vores autoriserede betalingsudbydere.
For at give dig vores kundeservice (herunder at hjælpe dig med at løse problemer med vores tjenester eller forsendelsesanmodninger, underrette dig om ændringer i vores servicevilkår eller kontakte dig om din oplevelse med os), indsamler vi dit navn og – e-mailadresse, adgangskode og adresser og historik over dine kontakter med os (herunder muligvis telefonoptagelser af vores samtaler).
For at overvåge kvaliteten af ​​vores kundeservice indsamler vi dit navn, e-mailadresse, adgangskode og adresser og din kontakthistorik hos os.
For at administrere, vedligeholde og forbedre vores hjemmeside og tjenester indsamler vi oplysninger fra din enhed (for eksempel IP-adresse og enhedstype), cookie-id’er og browseroplysninger.
For at udføre kredit- og svindeltjek, og når vi kan gøre forretninger med dig, indsamler vi dit navn; E-mail; adresser; Browser historie; Shopping historie; Fødselsdato; Køn; Enhedsoplysninger (såsom IP-adresse og enhedstype)
Når vi analyserer din adfærd og køb på vores hjemmeside, indsamler vi dit navn og din e-mailadresse. telefonnummer; adresser; Fødselsdato; Shopping historie; browserhistorik og adfærd; Enhedsoplysninger; købspræferencer; kaldenavn; cookie identifikatorer; Interne identifikatorer; Land; Købs- og salgshistorik.
fortrolighed og sikkerhed
Vi har elektroniske, fysiske og proceduremæssige sikkerhedsforanstaltninger på plads, der overholder føderale regler, der beskytter dine personlige oplysninger. Vi begrænser adgangen til dine personlige oplysninger til de medarbejdere, som vi mener har et rimeligt behov for at komme i kontakt med disse oplysninger for at levere produkter eller tjenester til dig.

Ændringer i denne privatlivspolitik
stilfuldtaske.com kan opdatere denne politik. Vi vil underrette dig om væsentlige ændringer i den måde, vi behandler personlige oplysninger på, ved at sende en meddelelse til den primære e-mailadresse, der er angivet på din stilfuldtaske.com-konto eller ved at lægge en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside.

datasletning
Du har ret til at få adgang til, berigtige eller slette dine personoplysninger. Derudover har du i visse tilfælde også andre rettigheder, for eksempel til at gøre indsigelse mod vores brug af dine data eller overførsel af dine data. For at slette dine personlige data kan du kontakte os.
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Indkøbskurv