Miley Cyrus bærer Gucci taske og vinder Årets Produktion ved Asian Cup

Miley Cyrus vandt for første gang Grammy-prisen ved Grammy Awards 2024 med sangen “Flowers”, der indbragte hende prisen for Bedste Pop Artist og Årets Produktion. Sangen “Flowers” er en del af albummet “Endless Summer Vacation” og blev udgivet på hendes tidligere ægtemands fødselsdag. Sangens tekster “I can buy myself flowers” er en erklæring om selvelskelse, der inspirerer hendes fans.

Under Grammy Awards skiftede Miley Cyrus fire gange tøj, herunder en guldfarvet udsmykket kjole fra Maison Margiela, en rekonstruktion fra 1990’erne designet af John Galliano. En vintage frynsekjole fra Bob Mackie, sorte glittercatsuit fra Tom Ford og en vinrød glitterkjole speciallavet af Sabato de Sarno tiltrak opmærksomhed. Kjolen havde et højt slid på siden op til taljen, der afslørede hendes tatoveringer på armene og gav et frækt og forførende udtryk. Som tilbehør bar Miley en Gucci Bamboo 1947 taske med bambushank, hvilket skabte et af hendes bedste looks i de senere år.

Guccis bambustaske er kendt for sin klassiske stil, med en elegant buet bambushank øverst. Ved blot at dreje den lille bambushank i midten kan tasken åbnes. Den er elegant og kompakt, og selv Grammy-vindere kan ikke få nok af den.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv