GUCCI laklæder nyheder får munden til at løbe i vand

Gucci Ancora’s forår/sommer 2024 kollektion er nu tilgængelig i butikkerne, og da jeg så den online, fangede den straks min opmærksomhed. Den vinrøde håndtaske, de høje hæle og læderbukserne fik alle min anerkendelse. De er virkelig iøjnefaldende, og anderledes end tidligere kollektioner, da de er lavet af laklæder, hvilket gør denne serie uimodståelig og meget frisk.

Lad os først se på disse GUCCI Signoria stilethæle. Udover den vinrøde farve, som du ser, findes de også i sort, lyserød og grøn, men den mest elegante og sexede er selvfølgelig denne bourgogne røde. Disse sko er opkaldt efter Piazza della Signoria i Firenze og har GUCCI logo-hardware på remmen, og deres spidse snude fanger opmærksomheden og repræsenterer klassikere og elegance. Skoene er håndsyede med fin håndværk og detaljeret opmærksomhed, og prisen er kun 1100 dollars.

Et andet produkt, der fik mig til at savle, er den vinrøde laklæderhåndtaske. Jeg synes, denne taske er meget speciel, fordi GG-hardwaren ikke er på forsiden, men på toppen, og vises kun, når tasken er åben eller ligger fladt. Den dybrøde farve er luksuriøs og elegant, lavet af patentlæder, og dens form er blød som en pude. Hvis du ser nærmere på den indvendige struktur, er der mange rum, så dine ejendele kan organiseres, og med lynlås og magnetisk lukning er sikkerheden høj. GUCCI håndtasker får altid folk til at stoppe op, og denne taske sælges for 4800 dollars.

På deres hjemmeside står der, at denne taske kun kan købes i fysiske butikker og ikke er tilgængelig online. Hvis du kan lide den, skal du besøge en butik, da du måske bliver endnu mere forelsket, når du ser den i virkeligheden.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv