GUCCI 2024 herre håndtasker

Tag et kig på GUCCI 2024 herre håndtasker

GUCCI håndtasker har ikke kun en kvindelig målgruppe; mænd er også en meget vigtig og uundgåelig del. For nylig lancerede GUCCI’s nye modechef, Sabato de Darno, hans GUCCI 2024 efterårskollektion af herretasker, herunder en replika af Jackie 1961, der ser meget fascinerende ud, og den store størrelse passer perfekt til mænds krop.

GUCCI 2024 herre håndtasker

Du kan se, at Sabato har en unik indsigt i tøj og tasker, idet han stadig genskaber tidligere klassikere. Tøjet er også klassisk og tidløst med nogle kreative detaljer.

Bourgogne-røde Jackie 1961 ser allerede fortryllende ud, og den æblegrønne Jackie ser meget sød ud. Modellen bærer stroppen meget lang, så tasken kan bæres over skulderen eller på skrå. Disse tasker er faktisk de samme som dametaskerne, men med tilføjelse af nye farver og materialer. Nogle tasker har endda præget Gucci ophidia medium-logoet på siden. Tag et kig på denne Gucci-taske, der er omgivet af rhinsten og udsender et farverigt skær i lyset. Den samme stil er også lavet som tøj, der ser ud som udskårne og er meget karakteristisk rhinsten vest.

GUCCI 2024 herre håndtasker

På denne herremodeudstilling kan du se mange elementer i Bourgogne-rødt, der er fuld af vintage smag. Vinrød læder ser meget prangende og holdbart ud, fra regnfrakker til handsker, fra rygsække til håndholdte tasker, viser alt GUCCI’s unikke smag og kreativ direktørens originale tankegang.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv