2023 ÅRS 6 BEDSTE GUCCI HÅNDTASKER

2023 års 6 bedste GUCCI håndtasker: Hvilken foretrækker du?

I 1897 forlod Guccio Gucci sit hjemland for at blive tjener i London. I løbet af denne tid blev han inspireret til at vende tilbage til Italien for at producere lædervarer efter at have set luksuskunder flytte bagage. I 1921 åbnede Gucci en boutique og begyndte at sælge importerede kufferter og håndværksmæssigt fremstillede varer.

I dag er GUCCI tasker ikke kun accessories, men også en tidløs investering. GUCCI betragtes som en af de bedste designerhåndtasker, og mange indflydelsesrige kvinder har båret GUCCI-tasker, hvilket har efterladt et uudsletteligt aftryk inden for modeverdenen.

GUCCI’s Diana, Jackie og Dionysus er de mest populære håndtasker, og disse tre tasker har gennemgået mange redesigns gennem historien og er blevet elsket af kendisser og ikoner. GUCCI har en naturlig talent for at genoplive klassiske stykker, så GUCCI’s tasker vil aldrig gå af mode. Du kan altid stole på GUCCI’s tiltrækning, uanset om det er en vigtig håndtaske til begivenheder eller et tilbehør til at forbedre din daglige stil. GUCCI er altid synonym med elegance.

GUCCI Jackie 1961 Mini læder skuldertaske

En af GUCCI’s klassikere, Jackie-tasken, blev i 1950’erne kaldt Constance og blev senere omdøbt til ære for modeikonet Jackie Kennedy Onassis i 1970. Tom Ford genintroducerede denne taske på catwalken, og Alessandro Michele udvidede dens appel i 2020 ved at tilføje forskellige stoffer, størrelser og farver til Jackie-tasken. Jackie-tasken skiller sig ud med sin elegante halvmåneform og unikke hardware, hvilket gør den til en favorit blandt designerhåndtasker. 62 års historie har vist, at GUCCI Jackie’s design er tidløst, og at investere i den er en klog beslutning.

2023 ÅRS 6 BEDSTE GUCCI HÅNDTASKER

GUCCI Diana-tasken blev født i 1991 og blev genintroduceret i 2021 som en hyldest til prinsesse Diana. I juli 2023 lancerede GUCCI en ny version af Diana-tasken, der er blevet redesignet for at give den et mere moderne udseende, med tilføjelse af en rem til at holde formen på den bambuslignende håndtag. Diana-tasken har gennemgået flere redesigns og findes nu som en skuldertaske, en bucket bag og en rejsetaske i forskellige materialer og farver, der kan ledsage dig ved enhver lejlighed.

GUCCI’s ikoniske hestebidsdekoration optrådte oprindeligt på et par loafers i 1950’erne og blev senere introduceret på håndtasker i 1955. I 2020 fik horsebit-symbolet nyt liv, og nu findes det i forskellige stilarter som skuldertasker og crossbody-tasker med priser, der varierer afhængigt af materialet. Prisen på sjældne lædermaterialer kan nå op på $30.000, hvilket giver luksuselskere mulighed for at vælge.

GUCCI GG Marmont debuterede først i 2016 og har siden bevaret sin status som en “It bag”, der er blevet anerkendt som GUCCI’s mest ikoniske design. Den tydelige GG-logo i midten af tasken kan ses i forskellige stilarter som håndtasker og bæltetasker og er klassisk og luksuriøs. Derfor bevarer GUCCI Marmont 70% af sin gensalgsværdi.

GUCCI Dionysus-tasken har opnået utallige tilhængere og forbliver en elsket “It bag” over hele verden. Dionysus findes i forskellige materialer som eksotisk læder, broderi og den ikoniske GG Supreme-canvas. Tasken er mest kendt for sin U-formede tigerspænde og fortællingen om den græske gud Dionysus, vinens og glædens gud.

GUCCI Ophidia blev først introduceret i 2018 og har karakteristiske træk som rød-grøn bånd, læderkant og GG-belagt lærred. Selvom Ophidia er en vintage-stil taske, har den også det unikke GG-emblem fra GUCCI Marmont. Den er en af GUCCI’s mest alsidige produkter og tilbyder håndtasker, tegnebøger og endda rejsetasker.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv