gucci taske

3 krokodilleskinds håndtasker, der får dig til at elske dem

Tasker lavet af sjældne materialer repræsenterer luksus, og deres uoverkommelige sjældenhed eller høje pris gør dem unikke på gaden. Vi anbefaler tre krokodilleskindshåndtasker til omkring 30.000 dollars, der vil få dig til at stråle ved enhver aftenbegivenhed.

GUCCI Jackie 1961 krokodilleskindstaske

Jackies berømmelse behøver ikke yderligere introduktion, da du vil støde på mange Jackie-entusiaster på gaden. Som GUCCIs flaggskibsstil er Jackie blevet beundret af utallige stjerner. Men det er ikke almindeligt at finde en sjælden Jackie lavet af krokodilleskind, fordi prisen er meget høj. Prisen på denne taske er cirka 31.000 dollars, og udover grøn tilbyder den også en mystisk lilla farve. Krokodilleskind har en ekstrem høj genkendelighed, og læderets refleksion vil gøre dig fremtrædende i menneskemængden.

gucci taske

GUCCI Krokodilleskind Horsebit 1955 med bidelås

Det klassiske horsebit-design kommer stadig fra GUCCI, og den brune krokodilleskindstaske er udsmykket med det ikoniske horsebit-lås. Prisen er 31.000 dollars. Selvom det er en lille taske, kan den rumme genstande som iPhone Pro Max. Hvis du ikke kan lide GG-canvas-materialet på Horsebit 1955, er krokodilleskindsmaterialet det bedste valg. Den kan bæres over skulderen eller skråt over kroppen og udstråler luksus.

gucci taske

Fendi Krokodilleskind Baguette-taske

Denne Fendi Baguette-taske er lavet af raffineret krokodilleskind og skaber en varieret skildpaddeskalsvirkning gennem specialfremstillede teknikker. Fronten er udsmykket med det ikoniske FF-låsebeslag. Den kan bæres i hånden, over skulderen eller skråt over kroppen ved hjælp af den medfølgende lange rem. Prisen er 25.000 dollars, og for en sådan Fendi Baguette-taske synes jeg, det er meget overkommeligt. Den ser smuk og fortryllende ud i lyset.

gucci taske

Skriv en kommentar

Indkøbskurv