GUCCI attache-taske

Lad os tage et nærmere kig på GUCCI attache-taske

I dag repræsenterer GUCCI ikke kun et luksusmærke, det er heller ikke kun symboliseret af håndtasker og bælter med GG-mønsteret. GUCCI taske er også synonymt med elegance og charme, som er blevet nøje udformet gennem mange strålende år.

Du har helt sikkert et stærkt indtryk af G-låsen på attache-tasken, fordi det er en yderst genkendelig taske.

GUCCI attache-tasken har form som en dumpling eller en nymåne og kan bæres over skulderen, som en håndtaske eller krydskrop. Midt på tasken er der en G-formet lås, der kan ændre taskens form. Når den er låst, ligner den en trekantet risbold. Attache-tasken er unisex og en funktionel taske, der kan rumme alt, hvad du behøver.

GUCCI attache-taske

Attache-tasken er tilgængelig i to størrelser, små og store, med priser mellem 2690 og 3590 dollars. De specifikke priser varierer afhængigt af materialet og kommer i forskellige materialer og farver, herunder den klassiske GG-vævet stof i lys beige og ruskind i forskellige farver. Hvis du elsker ruskindsmateriale, må du ikke gå glip af det. Den billigste er den lille taske i canvas med bogstavkombinationen, mens den dyreste er den store ruskindstaske.

GUCCIs attache-taske beskrives som en hyldest til Hollywood og en bro gennem årtier. Det er en tidløs taske, et klassisk mesterværk, der bærer GUCCIs evige stil og bringer os tilbage til 70’erne.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv