GUCCI vintage tasker

Overkommelige GUCCI vintage tasker – Begrænset antal

De helt nye GUCCI-tasker har en detailpris, der måske er lidt afskrækkende, ikke sandt? Hvis brugsfrekvensen er lav, hvorfor så ikke overveje en vintage taske? Priserne er overkommelige, og der er også en god chance for at finde en velholdt vintage GUCCI. Jeg har udvalgt nogle vintage, men alligevel tidløse GUCCI-tasker, lad os se på dem sammen.

Jackie fra tom ford-æraen, lavet af nylon og læder, med sølvfarvet metaltilbehør og blå nylon, har en vis vintage-charme. Ikke kun i blå, men også i gule, orange, hvide osv. Vintage tasker vil altid have nogle ridser eller pletter, men hvis de kan rengøres eller repareres, er prisen meget rimelig og fornuftig. Sammenlignet med den helt nye Jackie i dag er den måske ikke så perfekt, men det er faktisk Jackie’s fundament, rig på oprindelig smag.

GUCCI vintage tasker

Dette er en GUCCI Boston vintage taske, hovedsageligt lavet af cremefarvet GG canvas og rød og lyserød canvas, med lyserøde læderhåndtag og kantebånd. Midt på tasken står GUCCI-teksten i rød og lyserød. Størrelsen er ikke lille, som en Boston-taske er den i god stand og prisen er under 400 pund. En velholdt og overkommelig Boston taske, hvordan kan man ikke stoppe op for den?

GUCCI vintage tasker

Denim er en tidløs klassiker, og kombinationen af denim og læder er svaret på mode. Der er en lille detalje, nemlig en lang frynse på lynlåsen, der har en meget 90’er-stil. Som en 2-vejs håndtaske er der naturligvis flere brugsmuligheder, den kan bæres skråt over kroppen, over skulderen og i hånden. Tasken har stadig en iøjnefaldende logo, som stadig er populær i dag – det flettede GG-mønster.

GUCCI vintage tasker

Er disse prisvenlige tasker værd at købe? Hvis du har brug for en taske, men har et stramt budget, og taskens tilstand også opfylder dine forventninger, kan du overveje at købe den.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv