Kendall Jenner og hendes Gucci vintage-taske

Kendall Jenner og hendes Gucci vintage-taske: Diskret luksus

Det er almindeligt kendt, at Kendall er en dedikeret fan af Gucci og ligeledes en samler af vintage håndtasker. Denne model har et varieret udvalg af Gucci håndtasker, men hvis man kigger nøje efter, vil man opdage, at Kendall gentagne gange har brugt sin Abbey håndtaske.

Denne vintage Gucci håndtaske blev skabt i 1970’erne og er kendetegnet ved nogle D-formede hardware-detaljer, der udgør nogle af de få dekorationer på tasken. Den ser en smule enkel og diskret ud. Remmen kan ikke justeres og har en fast længde, så den kan kun bæres i hånden eller over skulderen.

Kendall Jenner og hendes Gucci vintage-taske

Når Kendall viser sig offentligt med denne taske, vælger hun en stil, der matcher taskens enkle og diskrete design fra top til tå. En brun læderjakke, blå jeans og Samba-sneakers.

Selvom Kendall ejer en række luksuriøse tasker, er dette ikke første gang, hun bruger denne diskrete Gucci taske. I september sidste år bar Kendall en ensfarvet Prada-kjole og sorte støvler, og valgte Abbey-tasken som tilbehør. Kendalls påklædning var i nuancer af beige og sort og så ren og enkel ud.

Kendall Jenner og hendes Gucci vintage-taske

Kendall har altid været en modepioner, og indtil videre er denne taske ikke blevet genudgivet af Gucci. Den har også en meget attraktiv pris i secondhand-butikker, og det er svært at forestille sig, at Kendalls favorit taske fra 2010’erne skulle have en så overkommelig pris. Vil denne taske fra 2010’erne opleve en genopblussen i popularitet? Mode er cyklisk, og alle svarene gemmer sig i tidens gang.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv