super-mini GUCCI taske

SUPER-MINI GUCCI Taske: Hvad Gør Den Så Charmende, og Hvordan Har Den Fanget Pigernes Hjerter!

GUCCI’s jackie skuldertaske er allerede et velkendt emne, med dens søde og runde udseende, praktiske kapacitet og kvalitetslæder, bør alle have en jackie skuldertaske. Med bølgen af mini-tasker har GUCCI jackie også lanceret en super-mini version af jackie, der ser sød og charmerende ud, næsten som en Barbie-dukke efter formindskelse.

GUCCI jackie mini-tasken bryder med de tidligere monokromatiske håndtasker og introducerer en helt ny farve – metal lyserød. Tasken med laserlyset ser strålende ud i solskinnet eller på fester og kombineret med guldbelagte tilbehør ser alt ud som en drøm.

super-mini GUCCI taske

Prismæssigt kan det også overraske dig, for i forhold til jackie skuldertasken koster denne super-mini taske kun 1400 euro, en rimelig pris. Størrelsesmæssigt er den cirka 15,5 cm x 17,5 cm, hvilket er tilstrækkeligt til at rumme almindelige kosmetikprodukter. Når du tager lidt med dig ud, er den super-mini jackie det bedste valg.

Hvad er charmen ved en taske, der kun er så stor som din håndflade? Det glitrende udseende og rimelige pris, og en anden grund er dens alsidighed. Du kan ikke kun bruge denne super-mini taske som en håndtaske, men også montere en kæde for at lave en skuldertaske eller krydsbody-taske.

super-mini GUCCI taske

Hvis du synes, at størrelsen på denne taske ikke er nok til at rumme dine daglige fornødenheder, tilbyder GUCCI også andre valgmuligheder, såsom jackie mini-tasken, der er lidt større end super-mini, med en startpris på 1980 euro. Der er også en lille jackie skuldertaske og en stor jackie skuldertaske, priserne varierer afhængigt af forskellige materialer.

Skriv en kommentar

Indkøbskurv