GUCCI-gaver

Julegave: GUCCI-gaver super overkommelige

Blandt de nye varer fra GUCCI er der flere, der ser meget velegnede ud som gaver til dine venner. Måske ligger tasker og tøj uden for dit budget, men disse små tilbehør er overkommelige i pris og er meget passende som julegaver. At have små GUCCI-gaver i hverdagen vil helt sikkert få dine venner og familie til altid at tænke på dig.

GUCCI nøglering med logo

Blandt mange smykker og tilbehør har jeg bemærket denne nøglering med GUCCI-logoet. Den er lavet af messing i guld og har bogstaverne samt en lyserød læderdetalje med en krog i enden til at hænge nøglerne på. At tilføje GUCCI til detaljerne i livet er en form for underspillet luksus. Den kan bruges til husnøgler eller bilnøgler og giver en følelse af luksus selv i detaljerne. Ud over lyserød kan du også vælge læder i hvidt eller sort, og både mænd og kvinder vil elske dette lille tilbehør.

GUCCI-gaver

GUCCI hjerteformet vedhæng

GUCCIs halskæder er altid tidløse, og formen af et hjerte ser legende og kært ud. Det har GUCCI-logoet indgraveret og er lavet af massivt sølv (925). Hjerteformen symboliserer romantisk kærlighed og kan gives som en julegave til din kone eller din date. Sammenlignet med en håndtaske er en halskæde en overkommelig investering, og med GUCCI i hverdagens detaljer bliver livet mere stilfuldt.

GUCCI-gaver

GUCCI horsebit bredt bælte

Hestebidet er en kreativt uundværlig del af GUCCIs design, og du kan se det i mange produkter som tasker, loafers og tegnebøger. Horsebit er en af GUCCIs mest klassiske designelementer. Dette bælte med horsebit har en særlig touch, hvor der er indlagt skinnende krystaller på horsebit’en, der perfekt matcher læderet. Den lange historie bag horsebit’en giver GUCCI-bæltet en helt ny charme.

GUCCI-gaver

Skriv en kommentar

Indkøbskurv